Săptămâna asta m-am decis să-mi creez pagina Toate cele rele pe Facebook cu ajutorul căreia să semnalez ce mai scriu eu pe blog. Astfel renunț la a semnala un text nou prin intermediul contului meu personal și delimitez clar activitatea legată de Toate cele rele, care va fi vizibilă numai celor care își manifestă interesul prin apăsarea butonului Like pe pagină. Din moment ce am picat în greșeala de a-mi promova blogul pe Facebook, dar și pentru că îi conștientizez puterea, simt nevoia să-mi creez o oază acolo, departe de avalanșa de post-uri cu bancuri, invitații la jocuri, sau de cele cu maxima zilei. Și, pe de altă parte, nu mai intoxic pereții celor care nu vor să mă citească.
11 aprilie 2013
Toate cele rele pe Facebook
By scorillo
This entry was posted on Joi, 11 aprilie 2013 at 3:08 pm and posted in Toate cele rele. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
Poate-ți place pagina
Citesc acum
Comentezi !?!
Annie la Reciclez, deci exist? danielagrosu1976 la Raiffeisen – reusim impr… Wendy J la Tăcere – Shusaku En… Davis la Paddy Clarke ha, ha, ha… George la Tăcere – Shusaku En… scorillo la Tăcere – Shusaku En… franturidincarti la Marea, marea – Iris… Elvira Safta la Tăcere – Shusaku En… Dina la Excluşii – Elfriede… lenzotti la Raiffeisen – reusim impr… Categorii
- Călătorii (2)
- Gânduri (13)
- Literatura (44)
- Americana (9)
- Austriaca (1)
- Engleza (4)
- Franceza (13)
- Germana (2)
- Indiana (1)
- Irlandeza (1)
- Israeliana (2)
- Italiana (1)
- Japoneza (1)
- Marocană (1)
- Portugheză (2)
- Româneasca (2)
- Spaniola (1)
- Sud-Americana (1)
- Muzică (3)
- Silabisind (19)
- Teatru (3)
- Toate cele rele (30)
- Uncategorized (3)
D’ale gurii- Supă libaneză de linte și spanac
- Sufleu de ciocolată neagră cu nuci pecan (moelleux au chocolat)
- Salată cu brânză Halloumi şi dressing de lămâie şi usturoi
- Chilli con carne – varianta
- Salata de peste crud, stilul tahitian (Poisson cru a la tahitienne)
- S-o manca ceva deosebit in Tahiti?
- Festivalul Blogurilor Gustoase – editia a III-a
- Supa de usturoi
- Balcic, un restaurant reîncălzit (asta dacă ai noroc)
- Bouillabaisse
Recomand în ordine alfabetică






























Lasă un comentariu