Face a Book 2

Acum câteva luni, o amică (mulţumesc Adina) mi-a trimis un link în care era vorba de un concurs de recenzii de cărţi: Face a Book organizat de librăriile Humanitas. Am participat cu trei articole de-ale mele, recunosc că fără prea multă tragere de inimă şi fără prea multe speranţe. Dar iată că, pentru recenzia la Suflete Cenusii al lui Philippe Claudel am luat premiul al III-lea pe secţiunea bloguri!!!

http://www.libhumanitas.ro/face-a-book-2

Nu sunt în stare să descriu bucuria pe care am simţit-o în clipa când mi-am vazut numele în lista de caştigători. Au fost atât de multe momente în care m-am gândit că blogul meu nu are sens, că nu sunt eu făcut pentru aşa ceva şi că ar trebui să renunţ la el mai ales având în vedere că am în medie doar câte 20 de hituri (nu vizite!) zilnice pe blog.

Acum, cel puţin pentru o perioadă, voi avea puterea să continui! Să continui să citesc şi să scriu despre ceea ce citesc. Acum cand voi avea şi mai multe lucruri de citit şi de studiat pentru că premiul constă în cărţi, audiobook-uri si participarea la un curs organizat de Fundaţia Calea Victoriei (cred ca am să aleg cursul „Filozofia prin călătorii” :) ).

Da! Sunt bucuros!


4 responses to “Face a Book 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat: